Skip to content Om IT-Universitetet

Om IT-Universitetet

Sidst opdateret d.30-07-2013Om IT-Universitetet

Gem som PDF

Om IT-Universitetet 

IT-Universitetet er en uafhængig uddannelses- og forskningsinstitution og er dedikeret til den digitale verden. IT-Universitet arbejder for at gøre Danmark usædvanlig dygtig til at skabe værdi med it ved at levere moderne uddannelser og forskning på højt internationalt niveau.

Universitetet har ca. 2.500 studerende med vidt forskellige faglige baggrunde og nationaliteter. Vi tilbyder uddannelser af høj kvalitet og et spændende læringsmiljø, der samler den nyeste forskning inden for digital kommunikation, busness, softwareudvikling og spil. Alle vores uddannelser er forskningsbaserede, og vi har omkring 70 fuldtidsforskere ansat, 50 eksterne lektorer og 65 Ph.d.-studerende.

Forskning og undervisning

For os er IT meget mere og andet end nuller og ettaller. Vi ser det store billede, og går lige meget op i pragmatik og hvordan IT påvirker os som mennesker, som i at hard- og software fungerer optimalt.

IT-Universitets uddannelser og forskning tager udgangspunkt i i en bred tværfaglig forståelse af it, der rummer de tilgange til it, som man finder inden for naturvidenskab, business og kunst, humaniora og design. 

IT-Universitets tilgang til it kan illustreres med en trekant, hvor hvert hjørne repræsenterer hvert sit faglige syn på it. På IT-Universitet ligger forskning og uddannelser placeret forskellige steder i trekanten med forskellig vægtning af alle de tre tilgange.

Se mere om IT-Universitets forståelse af it her.

 

Find this page Online

http://212.97.130.100/da/Om-IT-Universitetet