Studieliv på IT-Universitetet

Vi kan desværre ikke vise dig denne video uden brug af cookies. Du kan acceptere cookies i venstre hjørne af siden.

Hvordan er det at studere på IT-Universitetet? Er der meget at læse? Hvordan foregår undervisningen? Har man tid til et studiejob? Er festerne sjove?

Når man står over for at skulle vælge uddannelse, kan man have mange af den slags spørgsmål, som man måske ikke lige kan læse sig til på hjemmesiden.

Læs mere og spørg de studerende direkte

IT-Universitetet arbejder for diversitet og en kønsmæssig balance inden for it. Dette skyldes blandt andet, at digitaliseringen påvirker os alle, og derfor er det vigtigt at både mænd og kvinder er med til at designe de nye teknologier, der skaber vores fælles fremtid.


Mød nogle af de kvinder, der har valgt it-vejen

IT-Universitetets studerende driver flere forskellige studenterorganisationer, som du kan blive en del af. Du kan være med i alt fra strikke- og sportsklubber til kor, forskningsdrøftelser og caféen Analog – og meget mere.

Læs mere om de forskellige studenterorganisationer hos Student Council, og find ud af, om der er noget for dig.

Se ITU's studenterorganisationer

Læs om studiestart og introdage for bachelor-, kandidat- og gæstestuderende, og kontakt Studie- og Karrierevejledningen hvis du vil vide mere.

Læs også om dine muligheder for at få Specialpædagogisk Støtte (SPS), hvis du har en funktionsnedsættelse.

Læs mere om studiestart

Er du interesseret i at læse på en af IT-Universitetets uddannelser, og har du spørgsmål til uddannelsens indhold, studieliv eller andet, er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.