Besøg ITU

Er du nysgerrig på en it-uddannelse? Du kan møde uddannelserne på IT-Universitetet på nært hold og få et indblik i de studerendes hverdag. Du kan fx prøve at være studerende for en dag, deltage i IT-Camp for unge kvinder eller komme til Åbent Hus, så du får du det bedste afsæt til at træffe dit studievalg.

Vi har også flere undervisningstilbud til gymnasieklasser, der kan introducere eleverne til universitetsverdenen


 

Åbent hus

Bliv klogere på dit studievalg, når IT-Universitetet åbner dørene til åbent hus i februar eller marts. Du kan høre oplæg om uddannelserne, se projekteksempler og blive klogere på ansøgningsprocessen. Vores studievejledere, undervisere og studerende står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Læs om åbent hus

Studerende for en dag

Hvert semester får du muligheden for at følge nogle af vores studerende og opleve hverdagen på universitetet på nært hold. Du kan deltage i undervisning, se campus og få et indblik i livet som studerende på en af IT-Universitetets bacheloruddannelser.

Bliv studerende for en dag


Studiepraktik i uge 43

I uge 43 tilbyder IT-Universitetet tre-dages studiepraktikforløb for dig, der er i gang med det sidste år på en gymnasial uddannelse, eller som netop har afsluttet én. Studiepraktikken giver dig mulighed for at snuse til, hvad det vil sige at læse på IT-Universitetet.

Læs om studiepraktik på ITU

Coding Café for unge kvinder

Hen over fem undervisningsgange bliver du som deltager på Coding Café for unge kvinder introduceret til programmering og it-verdenen. Du lærer at kode, arbejde med robotter og får et indblik i, hvad du kan komme til at lave med en it-uddannelse. Tilbuddet er for unge kvinder, der går i gymnasiet eller holder sabbatår.

Læs om Coding Café

IT-Camp for unge kvinder

Hvert år i påske- og efterårsferien afholder IT-Universitetet IT-Camp for unge kvinder, der går i gymnasiet eller holder sabbatår. På campen bliver du introduceret til softwareudvikling og data science og kommer til at arbejde med programmering og kunstig intelligens.

Læs om IT-Camp


Undervisningstilbud for gymnasier

Få IT-Universitetet med i undervisningen med et af vores tilbud målrettet gymnasieklasser. Vi sætter eleverne i gang med at kode, undersøge deres digitale fodspor eller giver dem mulighed for at opleve livet på universitetet på egen krop. Med ’Coding Classes’, ’Digital Dannelse’ og gymnasiebesøg på IT-Universitetet får dine elever en hands-on oplevelse med it-verdenen og studielivet.

Se alle undervisningstilbud