Åbent hus for Bacheloruddannelserne

Velkommen til ITU's Åbent Hus for bacheloruddannelser. Her kan du finde program for dagen, se studerendes projektpræsentationer, se film om ansøgningsproces og kvote 2-regler og meget mere. ITU holdt Åbent Hus om bacheloruddannelserne tirsdag d. 1.  marts 2022. Og der vil snarest muligt blive offentliggjort optagelser fra eventet, så du kan se eller gense oplæg om uddannelserne og de studerendes studieprojekter.

Program

Oplæg om bacheloruddannelserne:

14:30 - 15:15 Bachelor i Softwareudvikling
15:30 - 16:15 Bachelor i Data Science (på engelsk)
16:45 - 17:30 Bachelor i Global Business Informatics (på engelsk)
18:15 – 19:00 Bachelor Digital Design & Interaktive Teknologier 

Alle oplæg om bacheloruddannelserne foregår i Auditorium 1 i stueetagen 

Oplæg om studieprojekter:

Hvis du vil blive klogere på, hvad man arbejder med på de enkelte uddannelser, kan du høre oplæg om studieprojekter. Her vil studerende præsentere eksempler på projekter, de har lavet i forbindelse med undervisningen eller eksamen. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

15:30 - 16:00 Studieprojekter på bachelor i Softwareudvikling
16:30 - 17:00 Studieprojekter på bachelor i Data Science
17:30 - 18:00 Studieprojekter på bachelor i Digital Design og Interaktive Teknologier
18:15 – 18:45 Studieprojekter på bachelor i Global Business Informatics

Alle oplæg om studieprojekter foregår i Auditorium 2 i stueetagen.

Oplæg om kvote 2 regler og workshop om motiveret ansøgning

Hvis du overvejer at søge ind via kvote 2 eller skal søge dispensation fra f.eks. optagelsesreglerne, men er i tvivl om, hvordan du gør det, hvad ITU lægger vægt på i en kvote 2 ansøgning og hvordan du skriver en god motiveret ansøgning, så kan du deltage på oplæg og måske en workshop. Her introducerer vi dig til de vigtigste regler og giver dig input til, hvordan du kommer i gang med den motiverede ansøgning. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

15.15 - 15.45 Oplæg om regler for kvote 2 og hvis du skal søge dispensation
16.00 - 16.40 Workshop: kickstart din motiverede ansøgning
17.50 - 18.20 Oplæg om regler for kvote 2 og hvis du skal søge dispensation
18.30 - 19.15 Workshop: kickstart din motiverede ansøgning

Oplægget og workshoppen foregår i Scroll Bar i stueetagen.

Der er rundvisning på universitetet hver hele og halve time (vi starter kl. 15:00). 

Åbent Hus 2022 - oplæg om bacheloruddannelserne

Softwareudvikling

Mød den fagansvarlige og hør om uddannelsen og hvad du lærer. Bagefter kan du møde en studerende og høre om, hvordan hverdagen som softwarestuderende kan se ud. 

Data Science

Hør den fagansvarlige Linjeleder for Data Science uddannelsen præsentere uddannelsen, hvad man lærer og beskæftiger sig med. Bagefter kan du høre en studerende fortælle om at være studerende på Data Science-uddannelsen og hvordan hverdagen ser ud på campus. 

Global Business Informatics

Her kan du høre om uddannelsen i Global Business Informatics fra den fagansvarlige Linjeleder og derefter fra en studerende. 

Digital Design og Interaktive Teknologier

Hør den fagansvarlige fortælle om hvad man lærer på Digital Design og Interaktive Teknologier, og bagefter kan du møde en studerende, der fortæller om hverdagen som studerende på ITU.

Gode råd og kvote 2

Hvad skal jeg søge?

Om at søge kvote 2

Åbent Hus 2022 - Studieprojekter

Softwareudvikling

Data Science

Global Business Informatics

Digital Design og Interaktive Teknologier

Rundvisning på campus

Kom med på en rundvisning rundt på Campus, og få lidt mere fornemmelse af studielivet og hvordan det er at læse på ITU.

Projektpræsentationer 2021

Global Business Informatics

Mød Emilia og Julie som læser Global Business Informatics, og hør dem fortælle om et projekt de har lavet som en del af deres uddannelse. Det giver et godt indtryk af, hvad man lærer, og hvordan man arbejder på uddannelsen.

Digital Design og Interaktive Teknologier

Her kan du se et eksempel på et projekt på Digital Design og Interaktive Teknologier - det giver et godt indtryk af, hvordan man arbejder på uddannelsen, og hvad man lærer. Præsemtationen er fra sidste års Åbent Hus - har du nogle spørgsmål kan du sende dem til studievejledningen (studievejledningen@itu.dk) eller en studerende fra Digital Design og Interaktion Teknologier under Spørg en Studerende.

Softwareudvikling

Her kan du se et eksempel på et projekt på bacheloruddannelsen i softwareudvikling. Agnes fortæller om hvordan man arbejder med projekter i uddannelsen, og hvad man lærer undervejs. Præsentationen er fra Åbent Hus 2021, så du kan sende spørgsmål til studievejledningen (studievejledningen@itu.dk) eller en softwarestuderende på Spørg en Studerende. 

Data Science

Mød Emil der læser Data Science og hør ham fortælle om et projekt fra uddannelsen. Det giver et godt indblik i, hvad man lærer på uddannelsen, og hvordan man arbejder projektorienteret. Præsentationen er fra Åbent Hus 2021, så du kan sende spørgsmål til studievejledningen (studievejledningen@itu.dk) eller en softwarestuderende på Spørg en Studerende. 

Er du interesseret i at læse på en af IT-Universitetets uddannelser, er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.


Email: studievejledningen@itu.dk