Åbent hus for kandidatuddannelser

Åbent hus for kandidatuddannelser er allerede blevet afholdt på IT-Universitetet i 2023.

Du kan deltage igen i februar 2024, og vi vil glæde os til at se dig der!

Har du spørgsmål til vores uddannelser inden da, er du meget velkommen til at række ud til Studie- og Karrierevejledningen.


Fem gode råd, når du skal vælge kandidatuddannelse

Vil du søge ind på en kandidatuddannelse? Få fem gode råd til dit valg af uddannelse fra ITU's studievejledning.

Rundvisning på campus

Kom med på en rundvisning på ITU's campus, og få lidt mere fornemmelse af studielivet, og hvordan det er at læse på ITU.

Gode karriereråd

Studie- og Karrierevejledningen har samlet tre gode råd og overvejselser, du kan gøre om din karriere, imens du studerer. Her er det første råd.


Her får du det andet råd.


Og her får du det tredje råd.


Mød nogle studerende

Kandidatuddannelsen i Digital Innovation & Management har en specialisering i Big Data. I filmen kan du møde Benjamin, som fortæller om, hvordan man lærer at anvende de kritiske og teoretiske værktøjer, man tilegner sig gennem studiet, i praksis.

Daniel læser en kandidatuddannelse i Digital Design og Interaktive Teknologier. Hør, hvad han vil bruge specialiseringen User Experience til.

Specialiseringen i UX Design (User Experience Design) giver de teoretiske rammer, værktøjer og teknikker til at designe innovative brugeroplevelser.


Hør datalog, Nina Stausholm, fortælle om, hvordan det er at arbejde som ph.d-studerende, og hvad man kan komme til at lave, hvis man forsker inden for datalogi.


Mød nogle dimittender fra ITU

Kandidat i Softwaredesign

Mød Josephine, som har kombineret en bachelor i Global Business Informatics med en kandidat i Softwaredesign, begge fra ITU. Her fortæller hun om, hvordan hun trækker på begge uddannelser i sit arbejde som it-kontulent i VISMA.
Kandidat i Digital Design og Interaktive Teknologier

Mød Martin, som er kandidat i Digital Design og Interaktive Teknologier, og som nu arbejder som konsulent i Devoteam. Her kan du høre om hans alsidige opgaver og de mange muligheder, hans uddannelser har givet ham.

Kandidat i Games

I denne video fortæller Camilla om, hvordan hendes kandidatudddannelse i Games på ITU førte hende til et job i spilbranchen. Her beskriver hun også, hvad en Associate Producer laver, og hvad det kræver af kompetencer.


Er du interesseret i at læse på en af IT-Universitetets uddannelser, og har du spørgsmål til uddannelsens indhold, studieliv eller andet, er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.