Hvis du vil se ind i en kreativ verden af muligheder med IT, så følg Tænk i Tech på YouTube og Instagram. Bag kanalen står seks studerende fra IT-Universitetet, der med kameraet i hånden deler viden om teknologi og inspiration til, hvordan de bruger det.

Design, programmering, business og studieliv. Det er en del af hverdagen som studerende på IT-Universitetet, og omdrejningspunktet på YouTube-kanalen Tænk i Tech.
Hver uge uploader en af kanalens seks content creators en video om et emne, de som ITU’ere interesserer sig for.

Følg Katrine, Oliver, Line, Mathias, Viktor og Peter fra Tænk i Tech på YouTube og Instagram for viden og inspiration om tech og studieliv.

Med kanalen vil de seks inspirere dig, der er nysgerrig på IT og teknologi. Som studerende på Softwareudvikling, Global Business Informatics og Digitalt Design og Interaktive teknologier har de seks content creators seks forskellige tilgange til IT, som de i vlogs, reportager og tutorials introducerer dig for.

Tænk i Tech er finansieret af Novo Nordisk Fonden og drevet af IT-Universitetet. Formålet er at vise, at med viden og kompetencer indenfor IT får man en række værktøjer, man kan bruge til at skabe løsninger i mange forskellige sammenhænge afhængig af, hvilke interesse man har.

Line, læser Softwareudvikling

Line læser softwareudvikling og synes, det er sjovt at løse opgaver og se projekter gå fra ingenting til et reelle produkter ved brug af matematik og logisk tankegang. Derudover er hun fascineret af alt det, der er muligt med computere.

Hvis du vil følge Line på YouTube, så find hendes videoer her.

Mathias, læser Global Business Development

Mathias interesserer sig for IT-ledelse, og han har igennem sin studietid samarbejdet med adskillige virksomheder, både store og små. I sin hverdag på Global Business Informatics lærer han at navigere i krydsfeltet mellem Business, IT og mennesker, og det er sammen med innovation og iværksætteri noget af det, du kan lære mere om i Mathias’ videoer.

Hvis du vil følge Mathias på YouTube, så find hans videoer her

Oliver, læser Softwaredevelopment

Spilverdenen har Olivers interesse med sine kreative og skabende muligheder, og det er naturligt noget af det, Oliver i sine videoer dykker ned i. Som førsteårsstuderende er han også nysgerrig på de mange retninger, der er indenfor IT, hvilket han også vil give dig indblik i.

Hvis du vil følge Oliver på YouTube, så find hans videoer her

Viktor, læser Digital Design og Interaktive Teknologier

Viktor er nysgerrig på den teknologi og gadgets, han omgiver sig med, og i sine videoer undersøger han, hvordan de fungerer, og om han kan optimere sin hverdag med dem. Han kaster sig gerne ud i gør-det-selv projekter med teknologi og guider dig til, hvordan du også kan komme i gang.

Hvis du vil følge Viktor på YouTube, så find hans videoer her.

Peter, læser kandidat i Spil

Teknologiens muligheder i oplevelsesdesign er noget, Peter interesserer sig for. Han deler sin fascination over, hvordan teknologi giver nye måder at tænke spil og oplevelser på blandt andet med brug af Virtual Reality. Derudover er koblingen mellem klima og teknologi et emne, Peter undersøger.

Hvis du vil følge Peter på YouTube, så find hans videoer her.

Katrine, læser Softwareudvikling

Med en baggrund som Multimediedesigner er design og kodning tilsammen blandt Katrines store passioner. Lysten til at skabe og bruge computeren som redskab har hun med sig fra barndommen, og nu laver hun videoer om, hvordan kodning, æstetik og design sammen skaber et kreativt univers.