Hvordan er det at studere på IT-Universitetet? Er der meget at læse? Hvordan foregår undervisningen? Har man tid til et studiejob? Er festerne sjove?

Når man står over for at skulle vælge uddannelse, kan man have mange af den slags spørgsmål, som man måske ikke lige kan læse sig til på hjemmesiden.

Derfor har vi lanceret "Spørg en studerende" - et initiativ, hvor du har mulighed for at kontakte en nuværende studerende på en af ITUs fire bacheloruddannelser.

De studerende men kan møde her og spørge løs til er taget på sommerferie. Efter sommerferien vil du igen kunne møde dem nedenfor, hvor de vil fortælle om deres uddannelse, og hvorfor de valgte ITU.

Du kan spørge dem om alt mellem himmel og jord, og så vil de prøve at svare, så godt de kan, ud fra deres egne oplevelser. Det gælder både det faglige og sociale på universitetet. Der er ingen dumme spørgsmål, så spørg bare frit. Har du spørgsmål til adgangskrav, ansøgningsprocedurer, etc., så kontakt venligst studievejledningen.

Du kan også se eller gense vores SPØRG OS OM ALT, hvor fire bachelorstuderende svarer på spørgsmål om, hvordan det er at læse og være studerende på IT-Universitetet. Se udsendelsen her.