Besøg IT-Universitetet

Der er mange muligheder for at besøge IT-Universitetet og få et indtryk af stedet og atmosfæren. Hvert år afholder universitetet en række arrangementeter såsom faglige seminarer, Åbent Hus, OpenITU, Kulturnatten og meget mere. Du kan se alle kommende arrangementer i kalenderen.


Åbent Hus for Master i it-ledelse

På Åbent Hus kan du møde studerende, linjeleder og studievejledere fra masteruddannelsen og enkeltfagsområdet. Du kan høre oplæg om det faglige indhold og stille spørgsmål om optag, merit, ansøgningsproces og andre studietekniske elementer.

Åbent Hus for Master i it-ledelse afholdes næste gang torsdag den 12. januar 2023. Læs mere her.

Tilmeld dig deusden vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.

aabent hus

Åbent hus for enkeltfag efteråret 2022


Den 14. november 2022 inviterede ITU til online åbent hus for enkeltfag. Se eller gense arrangementet ovenfor.

Undervejs kan du blive klogere på mulighederne for efteruddannelse med ITU's enkeltfag og desuden få en forsmag på de kommende enkeltfag, der udbydes i løbet af foråret og sommeren 2023.

Bl.a. fortæller ITU-lektorer ved Institut for Business IT, Hanne Westh Nicolajsen og Carsten Lund Pedersen om enkeltfaget Organisation og innovation. Dernæst giver Louise Harder Fischer, der også er lektor ved Institut for Business IT, en præsentation af enkeltfagskurset Forandringsledelse og implementering.

Til slut kan du høre en tidligere studerende om sit faglige udbytte ved at læse enkeltfaget Forandringsledelse og implementering.

Alumnearrangementer

IT-Universitetet holder åbne alumnearrangementer for alumner fra Master i it-ledelse. På denne type arrangementer vil typisk indgå et fagligt oplæg af en underviser på Master i it-ledelse, et oplæg med fokus på karriere af en alumne og et oplæg med fokus på masterprojektet af en alumne.

Arrangementerne er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig nyhedsbrevet her og få informationer om næste arrangement.


Seminarer

IT-Universitetet afholder løbende seminarer om relevante emner relateret til efteruddannelser. Seminarerne tager aktuelle temaer op og leverer som regel både et praktisk og strategisk perspektiv.

Seminar: Hvordan skaber det digitale Danmark sammenhæng?
Afholdt den 24. januar. Se optagelse af seminaret 24. januar her.

Seminar: Hvordan skaber man it-innovation, når vejen er ukendt?
Afholdt den 4. maj. Se optagelse af seminaret 4. maj her.

Arrangement: Agil systemudvikling: baggrund, erfaringer og perspektiver
Afholdt den 23. oktober. Se optagelser fra arrangementet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om kommende seminarer.Kulturnatten

Hvert år i forbindelse med Kulturnatten i København holder IT-Universitetet åbent for alle, der er interesserede. På Kulturnatten står IT-Universitetets forskere, studerende og medarbejdere klar til at vise dig en fascinerende digital verden. Kulturnatten falder i 2019 på fredag den 11. oktober. Læs mere om Kulturnatten på IT-Universitetet her.