Besøg IT-Universitetet

Der er mange muligheder for at besøge IT-Universitetet og få et indtryk af stedet og atmosfæren. Hvert år afholder universitetet en række arrangementeter såsom faglige seminarer, Åbent Hus, OpenITU, Kulturnatten og meget mere. Du kan se alle kommende arrangementer i kalenderen.


Åbent Hus for efteruddannelser

På Åbent Hus kan du møde studerende, linjeleder og studievejledere fra masteruddannelsen og enkeltfagsområdet. Du kan høre oplæg om det faglige indhold og stille spørgsmål om optag, merit, ansøgningsproces og andre studietekniske elementer.

Åbent Hus for Master i it-ledelse afholdes næste gang onsdag den 2. februar 2022. Læs mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrevet og hold dig opdateret.

aabent hus

Informationsmøde om enkeltfag

Overvejer du at læse enkeltfag på IT-Universitet? Så planlægger vi løbende informationsmøde kun vedrørende enkeltfag.

Udover morgenkaffe og croissanter vil du kunne høre forskellige oplæg og få svar på dine spørgsmål om optag, ansøgning og alt det praktiske hos studievejlederne i atrium.

Tilmeld dig vores nyhedsbrevet og få besked næste gang, vi holder informationsmøde.

netvaerk 


Alumnearrangementer

IT-Universitetet holder åbne alumnearrangementer for alumner fra Master i it-ledelse. På denne type arrangementer vil typisk indgå et fagligt oplæg af en underviser på Master i it-ledelse, et oplæg med fokus på karriere af en alumne og et oplæg med fokus på masterprojektet af en alumne.

Arrangementerne er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig nyhedsbrevet her og få informationer om næste arrangement.


Seminarer

IT-Universitetet afholder løbende seminarer om relevante emner relateret til efteruddannelser. Seminarerne tager aktuelle temaer op og leverer som regel både et praktisk og strategisk perspektiv.

Seminar: Hvordan skaber det digitale Danmark sammenhæng?
Afholdt den 24. januar. Se optagelse af seminaret 24. januar her.

Seminar: Hvordan skaber man it-innovation, når vejen er ukendt?
Afholdt den 4. maj. Se optagelse af seminaret 4. maj her.

Arrangement: Agil systemudvikling: baggrund, erfaringer og perspektiver
Afholdt den 23. oktober. Se optagelser fra arrangementet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om kommende seminarer.Kulturnatten

Hvert år i forbindelse med Kulturnatten i København holder IT-Universitetet åbent for alle, der er interesserede. På Kulturnatten står IT-Universitetets forskere, studerende og medarbejdere klar til at vise dig en fascinerende digital verden. Kulturnatten falder i 2019 på fredag den 11. oktober. Læs mere om Kulturnatten på IT-Universitetet her.