Hvis du vil se ind i en kreativ verden af muligheder med IT i 2023, så følg Tænk i Tech på YouTube og Instagram. Bag kanalerne står et team af studerende fra IT-Universitetet, der med kameraet i hånden deler viden om teknologi og inspiration til, hvordan de bruger det.

Design, programmering, business og studieliv er en del af hverdagen som studerende på en IT-uddannelse, og på samme måde omdrejningspunktet på vores kanaler, hvor der løbende kommer nyt indhold om relevante emner.

Tænk i Tech er finansieret af Novo Nordisk Fonden og drevet af IT-Universitetet. Formålet er at vise, at med viden og kompetencer indenfor IT får man en række værktøjer, man kan bruge til at skabe løsninger i mange forskellige sammenhænge afhængig af, hvilke interesse man har.

Content Creators

Billede af Line

Content Creator
 
 
Line læser Softwareudvikling og er glad for matematik og logisk tankegang. Hun er dybt fascineret af computerens utallige muligheder og hvordan de fungerer.
Billede af Peter

Content Creator
 
 
Peter kommer fra en baggrund i Film- og Medievidenskab, og læser nu Game design på ITU. Han er interesseret i teknologierens etiske inplikationer for oplevelser og underholdning.
Billede af Katrine

Content Creator
 
 
Katrine har en baggrund i multimedie design, og har en  stor passion for kreativitet og teknologi. Katrines viser, hvordan kodning, design og æstetik sammen kan udnyttes kreativt.
Billede af Yasmin

Content Creator
 
 
Yasmin har en baggrund i medicin og en nuværende interesse i data science. Hun er særligt interesseret i sundhedssektoren og teknologiens muligheder for at forbedre menneskers livskvalitet.
Billede af Oliver

Content Creator
 
 
Oliver læser Softwareudvikling, fordi han altid har interesseret sig for computerspil, kunstig intelligens og kodning. Derfor handler hans videoer også om netop om det.

Content Creator
 
 
Viktor bruger en stor del af sin tid på at undersøge, hvordan teknologi kan forbedre og gøre vores liv nemmere. og han er derfor nysgerrig på at lære om de allernyeste teknologiske fremskridt.

Offline

Billede af Mathias

Workshop Creator
 
 
Mathias går på Digital Innovation Management og interesserer sig for krydsfeltet mellem IT, mennesker og innovation. Han er drevet specielt af at udforske de etiske risici forbundet med teknologisk innovation.
Billede af Louise

Workshop Creator
 
 
Louise læser Games og elsker at møde andre mennesker med interesse for tekniske fag og udveksle viden. Hendes styrker ligger i kreative koncept- og idegenerering indenfor programmering og design af spil.
Billede af Christian

Workshop Creator
 
 
Christian læser dagligt Digital Design og Interaktive Teknologier, men har også læst Global Business Informatics. Han er specielt interesseret i udvikling af sundheds-, miljø- og bæredygtige teknologier.

Redaktionen

Billede af Thor

Grafisk Designer
 
tohp@itu.dk
Læser Digitalt Design og Interaktive Teknologier
Billede af Maria

Projektleder
 
pilmaria@itu.dk
Har læst Digital Design og Kommunikation og er uddannet filminstruktør.
Billede af Anna

Projektleder
 
aahl@itu.dk