ITU Professional Courses

Om ITU Professional Courses

IT-Universitetet har etableret ITU Professional Courses, som udbyder kortere, intensive kurser på højt fagligt niveau henvendt til professionelle. Kurserne beskæftiger sig med højaktuelle og konkrete behov for kompetencer. De udbydes inden for alle aspekter af it, herunder forretning, design, teknologi, brugervenlighed og processer. Kurserne er henvendt til dig, der ønsker at styrke din faglighed inden for specifikke it-relaterede områder.

Fælles for kurserne er, at de
  • forløber over en til fem dage
  • adresserer fremtidens udfordringer
  • undervises af forskere, eksterne lektorer og erfarne professionelle
  • er baseret på den nyeste viden


Eksempler på kurser: Ledelse og styring af digitalisering, Big data/data mining, digitale forretningsmodeller, sikkerhed og softwareudvikling.

ITU Professional Courses arrangerer også specialkurser tilpasset en enkelt virksomheds behov. Disse kurser kan afholdes hos virksomheden eller på IT-Universitetet og på tidspunkter, der passer til virksomhedens ønsker. Du er velkommen til at kontakte os og diskutere indhold og rammer for et specialkursus.

Deltagere på ITU Professional Courses får et kursusbevis, når kurset er afsluttet.

 

Skræddersyede kurser under ITU Professional Courses udvikles i tæt samarbejde og dialog med virksomheder og tilpasses deres individuelle og specifikke behov for læring og faciliteter (tidspunkter og placering).

På den måde understøtter kurserne organisatorisk udvikling samtidig med at den nødvendige viden bliver forankret på individniveau.

Kurserne baserer sig på samme høje akademiske niveau og erhvervsnære praksis som øvrige kurser under ITU Professional Courses og kan være alt fra individuel læring til undervisning af faglige grupper.  

Herunder kan du læse om og lade dig inspirere af de seneste undervisnings- og workshopforløb, vi har tilrettelagt sammen med virksomheder.

Klik her for mere information om skræddersyede kurser til virksomheder

KURSUS SOM PROJEKTSTART FOR DIGITALISERINGSPROJEKT - VESTEGNEN HF & VUC

»

Det gav ekstra stor værdi, at opgaverne var designet efter vores projekt. Det var ikke en fiktiv case. Vi fløj ikke rundt i en metahelikopter på kurset, men kunne direkte udvælge og forholde os til personer, målgrupper og projektkriterier i projektet. Når vi sidder og taler om projektet idag, kan vi referere til det. Det var netop også ét af mine mål – at vi kunne lægge en fælles base

Jakob Fischer Jørgensen, chef for digitalisering og studieservice ved Vestegnen HF & VUC

«

Da Vestegnen HF & VUC indledte et omfattende it-projekt for at højne den virtuelle undervisning, deltog organisationen i et fælles kursusforløb. Kurset, udbudt af ITU Professional Courses, omhandlede brugersamarbejde og brugen af adfærdsdesign i projekter og tog udgangspunkt i Vestegnen HF & VUC’s eget projekt.

Vestegnen HF & VUC, også kaldet VUCV, er et moderne uddannelsescenter målrettet unge og voksne, der gerne vil videre. Vestegnen HF og VUC er ét af landets 30 VUC'er og dygtiggør sig bl.a. inden for digital dannelse samt digital understøttelse af undervisning, administration og kommunikation.

Læs mere om Vestegnen HF & VUC her.

Vestegnen HF og VUC - foto af H+ Arkitekter Foto: H+ Arkitekter

Vil du, eller din virksomhed, lære mere om adfærdsdesign og få værktøjer til at forbedre brugersamarbejdet i jeres projekt? Så kunne kurset Digitalisering i praksis: forretning, forandringer og menneskers adfærd måske være noget for jer.

Workshop med Systematic om datavisualisering

Systematic bygning DK
Foto: Systematic


»

Vi blev præsenteret for ”best practises” inden for datavisualisering og historiefortælling med data. De to lektorer udfordrede vores traditionelle måder at visualisere data på ved at bringe kontekst fra Systematic ind i workshoppen – på den måde blev det hele virkelig relaterbart og let af omsætte til praksis

Julie Sohn, Data Scientist, Systematic

«

Læs her om det faglige udbytte det gav, da Systematic holdt faglig workshop for sine medarbejdere om datavisualisering og datadrevet beslutningstagning. Workshoppen bød på undervisning og faglige oplæg holdt af to af IT-Universitetets lektorer og Data Science-undervisere.

Systematic er en dansk it-virksomhed, der udvikler og sælger software og it-systemer til bl.a. forsvaret, militæret og sundhedssektoren.

Du kan gå til hele artiklen om workshoppen her.

Lær at beskytte din virksomhed mod cyberkriminelle

SIKKER : CYBER tilbyder gratis online kurser i it-sikkerhed til dig, der arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed. Uanset om det er første gang, du stifter bekendtskab med it-sikkerhed, eller arbejder professionelt med it, har vi et forløb, der passer til dig.

 

IT-Universitetets SikkerCyber-kurser er et gratis tilbud til dig, som arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed. Uanset om du vælger vores introkursus, eller vores kursus til it-professionelle,
får du konkrete metoder og enkle værktøjer til at forebygge, identificere og håndtere cyberkriminalitet — uden at det vælter budgettet.Læs mere om SIKKER : CYBERS online kurser her

Undervisningen

Undervisningen er en kombination af præsentation, øvelser og gruppearbejde. Ud over det teoretiske og faglige bidrag fra undervisere, erhvervsfolk og eksperter vil også deltagernes egne  professionelle erfaringer blive inddraget i undervisningen.

Kurserne undervises af forskere, eksterne lektorer, erfarne professionelle og eksperter inden for det område, som kurset beskæftiger sig med.

Længden på kurserne varierer efter emnet, men vil normalt være mellem en og fem dage.

Faciliteter
ITU Professional Courses undervises primært på IT-Universitetet inden for almindelig arbejdstid på hverdage. Enkelte kurser undervises i weekenden.

Vi bestræber os på at yde en særlig service og forplejning som fundament for et godt læringsmiljø.